Sq Rehabilitation Center-Physcially Challenge Patient by David Chang

David Chang Portrays The Sq Rehabilitation Center Physcially Challenge Patient

David Chang, the project leader of the highlighted project SQ Rehabilitation Center by David Chang points out, The project is located in Beijing, China. While highlighting the functional connection in the spatial layout, it creates an open, free, relaxed and relaxed medical atmosphere. As a rehabilitation hospital, the design style breaks through the inherent pattern and runs through the whole process with theme story clues. It not only has the future scientific and technological sense of space travel, but also is full of the illusion of magic world that attracts children..

Sq Rehabilitation Center-Physcially Challenge Patient by David Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=76628

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Trophy - designtrophy.org - All Articles