Restaurant by Xiaohui Chen and Jingwei Zhou

Xiaohui Chen and Jingwei Zhou Presents The Shanhai Pithy Restaurant Restaurant

Xiaohui Chen and Jingwei Zhou, the creative mind behind the displayed work Restaurant:Shanhai Pithy Restaurant by Xiaohui Chen and Jingwei Zhou explains, The front hall uses interactive projection equipment to create a water-sky visual experience. The reception desk with original stone carving creates a kind of rough and simple atmosphere. On a winding line, the elliptical compartments scatter in turn, forming an independent and interrelated space. At the end of the aisle, prismatic glass pillars arranged vertically give the space a changeable temperament. Viewed from different angles, the images in the space are different..

Restaurant by Xiaohui Chen and Jingwei Zhou Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77811

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2019 Design Trophy - designtrophy.org - All Articles