Award Winning Plastic and Aesthetic Department Medical Space

Sheng-Hao Sun Shows The Plastic and Aesthetic Department Medical Space

Sheng-Hao Sun, the designer of the awarded project Sheng-Hao Sun's Plastic and Aesthetic Department Medical Space demonstrates, The lobby was separated by the cosmetic product walls into three equal parts. Customers in different groups can feel much more private and secure when waiting for surgery or consultation. Link the different spaces with the same materials of the floor and walls. Cleverly connect the interior and exterior spaces with soft designs of skylights and water space. The project adopts metal materials to deliver the high-technological sense, and combines the waterscape and green walls to ease customers’ tension before the medical cosmetic surgery. .

Award Winning Plastic and Aesthetic Department Medical Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54017

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2019 Design Trophy - designtrophy.org - All Articles